Op zoek naar fitness in Hasselt?

In januari 2016 opent Qlife op de Corda Campus te Hasselt haar derde vestiging. Het wordt een 1650m2 grote healthclub met een breed aanbod aan fitness, groepslessen van Les Mills, indoor cycling en wellness. Ook de unieke Milon cirkel zal uiteraard niet ontbreken. Bekijk hieronder alvast de eerste 3D beelden van Qlife Hasselt.

Bij Qlife geven we graag nog wél de aandacht die ieder lid verdient en houden we er ook niet van jullie aan de toestellen te laten aanschuiven. Om die reden starten we maximaal 200 leden per maand op. Uit ervaring weten we dat de vraag een stuk groter is, dus snel zijn, is de boodschap. Aanmelden kan vanaf nu en is vrijblijvend. Degenen die zich het eerst aanmelden, krijgen ook als eerst de kans al dan niet in te stappen. Voorinschrijvingen starten in november. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, updates en previews? Like dan hier onze facebook-pagina.

Vrijblijvend aanmelden voor de pre-sale start kan hier:

  • * velden zijn verplicht.

 

Qlife iets voor jou?

Ben jij op zoek naar fitness in Hasselt of Sint-Truiden? En ben jij op zoek naar een een sportcentrum om te starten m...

Lees meer

Nu geopend: Qlife Hasselt

In januari 2016  heeft Qlife op de Corda Campus te Hasselt haar derde vestiging geopend. Het is een 1650m2 gro...

Lees meer
Meer nieuws